Machines

Glana Technics BV, gevestigd in Nederlands Limburg, is een toeleverancier van machines voor de glasbewerkende vlakglasindustrie.
Het werkgebied bevindt zich voornamelijk in Nederlands- en Duitstalig Europa: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Duitstalig Zwitserland.

De handelsmaatschappij Glana Technics BV is een formele samenwerking tussen Febac Europe BV en GS Technics BV en als zodanig een voortzetting en bundeling van de activiteiten van die beide bedrijven op machinegebied. 

Inmiddels behoren een aantal gerenommeerde machinemerken tot het leveringsprogramma, waarvan Bavelloni op slijpgebied het belangrijkste merk is.

Het Italiaanse Bavelloni is voormalig marktleider op machinegebied voor de vlakglasindustrie.

Nu Bavelloni sinds enkele jaren weer als zelfstandige onderneming fungeert, wordt er, mede door de groeiende verkoop van nieuwe machines door Glana Technics BV, hard aan de weg getimmerd om die leidende positie terug te veroveren.

Gezien de ferme groei in verkoop van nieuwe machines, zijn steeds meer bedrijven inmiddels overtuigd van de samenwerkende kracht en deskundigheid van de Glana groep.